Resultaten voor zwarte lijst

   
zwarte lijst
 
Geld lenen als u op de zwarte lijst staat.
De lijst beschermt niet alleen kredietverstrekkers, maar ook consumenten tegen het risico lopen van leningen die ze niet kunnen terugbetalen. Denk niet: ik sta op de zwarte lijst maar denk ik word beschermd door de zwarte lijst. Als u op de zwarte lijst staat, kunt u geen bijkomende lening meer afsluiten.
Melding Nationale Bank.
Melding Nationale Bank. Het kan iedereen gebeuren, maar de consequenties kunnen langdurig en zeer vervelend zijn; u staat op de zwarte lijst. U heeft een melding bij de Nationale Bank omdat u de hypotheek of leningen niet op tijd heeft kunnen betalen.
Zwarte lijst Spaargids.be forum.
Eens je op de zwarte lijst staat, is het enkel de kredietgever die je er terug kan afhalen. Na aanzuivering of beeindiging van het kontrakt of krediet moet hij dit binnen de drie maanden en 8 dagen melden aan de NBB regulariseren. Verder Winkelen
lijst
Raadpleging nbb.be.
Centrale voor kredieten aan particulieren. de Berlaimontlaan 14. aan de loketten van de Nationale Bank, op voorlegging van uw identiteitskaart.: NBB Brussel, de Berlaimontlaan 3, 1000 Brussel. NBB Kortrijk, President Kennedypark 43, 8500 Kortrijk. NBB Luik, place Saint-Paul 12-16, 4000 Liège. Artikel verder lezen
Lenen zwarte lijst
Facebook zet opnieuw databedrijf op zwarte lijst De Standaard.
In afwachting van de resultaten zet Facebook Cubeyou op zijn zwarte lijst. De Amerikaanse nieuwszender CNBC berichtte afgelopen weekend dat Cubeyou informatie zou hebben verzameld via quizjes op Facebook, zogezegd voor wetenschappelijk onderzoek. In werkelijkheid gingen marketeers met de informatie aan de slag.
boekhouder aalst
Zwarte lijst Wikipedia.
Zwarte lijst van Hollywood. Zwarte Lijst radioprogramma, een jaarlijks radioprogramma waarin een lijst van zwarte muziek centraal staat. The Blacklist, een Amerikaanse misdaadserie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Zwarte lijst of met Zwarte lijst in de titel.
reachtruck te koop
Zwarte lijst ongewenste zaken Wikipedia.
Een zwarte lijst blacklist is een lijst of registratie van ongewenste personen, bedrijven, websites, bedingen verboden in algemene voorwaarden en/of andere zaken. Bedrijven of organisaties kunnen een zwarte lijst hebben van ongewenste personen of bedrijven, met als doel deze personen niet als klant te krijgen of op een andere manier te weren.
Lenen als je op de zwarte lijst staat Kan ik lenen?
Op de zwarte lijst staan Het klinkt eng, alsof je nooit meer kan lenen van zodra je er op staat. Het wordt inderdaad moeilijker om een bank te overtuigen om aan jou te lenen, maar er blijven wel mogelijkheden als je op de zwarte lijst staat.
Witte en zwarte lijsten van schuldenaars Dyzo.
negatief luik of de zwarte lijst. Sta je op een zwarte lijst maar betaal je je schuld, blijf je er nog gedurende 1 jaar op staan. Sta je op een zwarte lijst maar betaal je je schuld nooit, kan je er maximum 10 jaar op blijven staan.
Waarom u een plekje op de zwarte lijst moet vermijden.
Dit om te vermijden betaling op betaling te missen en achterstallige interesten te cumuleren. Kan u een nieuwe kredietovereenkomst sluiten als u op de zwarte lijst staat? Als u op de zwarte lijst staat, is het onmogelijk om nieuw krediet aan te vragen.
Zwarte lijsten: wat dan? Radio 2, de grootste familie.
Vandaag kan je ook als wanbetaler geregistreerd worden in het bestand van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren CKP of de zwarte lijst van de banken of in de RSR-lijst, de risques spéciaux speciale risicos-lijst of de zwarte lijst van de verzekeraars.

Contacteer ons