Meer resultaten voor zwarte lijst bank

   
zwarte lijst bank
 
In het rood gaan op uw bankrekening, hoe werkt dat? Beobank.
Voor uw bank u deze faciliteit toekent, moet ze de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank van Belgiƫ NBB raadplegen, om na te gaan of haar klant niet op de zwarte lijst van slechte betalers staat. De wet bepaalt geen plafond, het staat elke bank dus vrij om andere mogelijkheden aan te bieden, waar telkens ook een bepaalde interestvoet bijhoort.
lenen met zwarte lijst
Lenen als je op de zwarte lijst staat Kan ik lenen?
Op de zwarte lijst staan Het klinkt eng, alsof je nooit meer kan lenen van zodra je er op staat. Het wordt inderdaad moeilijker om een bank te overtuigen om aan jou te lenen, maar er blijven wel mogelijkheden als je op de zwarte lijst staat.
matras
Zwarte lijst nationale bank Zonder Bank.
Ben je door de fout van je bank op de zwarte lijst geraakt; neem dan direkt contact op met die bank: immers, als het om een administratieve vergissing gaat, dan zal de bank dat wel snel kunnen corrigeren. Klik" hieronder en doe uw aanvraag nu direkt."
grenen deuren
Persoonlijke lening Europabank.
Voor elke lening van minimum 5.00000, euro tot maximum 25.00000, euro op een minimale en maximale looptijd van 36 maanden, of van minimum 5.60001, euro tot maximum 25.000 euro op een minimale looptijd van 37 maanden en maximale looptijd van 42 maanden.
lening zwarte lijst
Een auto kopen afbetaling, maar zonder bank? Dat kan! Autolening Goedkoop.
Het kan wel handig zijn voor mensen die geen lening meer kunnen krijgen bij een normale bank. Als je al teveel leningen hebt lopen of je staat op de zwarte lijst dan kan dit wel een goed redmiddel zijn. Op die manier kan je toch lenen voor een nieuwe auto en kan je nog steeds op afbetaling het totaalbedrag aflossen.
Tanks
Hoe kan je lenen als op de zwarte lijst van de nationale bank staat? Geld Lenen Zwarte Lijst.
Net omdat je in het verleden terugbetalingen niet meer kon uitvoeren heeft de bank toen aangegeven aan de nationale bank dat je op de zwarte lijst moet terecht komen. Deze lijst is te raadplegen door alle banken in het land en dus als je een nieuwe lening zou aanvragen dan bekijken ze of je op de lijst staat.
lenen op zwarte lijst
Autolening en zwarte lijst Autolening nodig?
Die vermelding krijgt u als kredietnemer immers alleen wanneer u in het verleden op een bepaald ogenblik over een schuld heeft beschikt die u niet tijdig of gewoon niet heeft kunnen rechtzetten. Alvorens een autolening toe te kennen zal een bank altijd nagaan of u op de zwarte lijst staat of niet.
Tuinaanleg
Waarom kan je bij de ene bank dieper in het rood gaan dan bij een ander? Bankshopper.be.
Net zoals bij alle andere kredieten, dient de kredietgever de kredietwaardigheid van de klant onder de loep nemen. Ze zijn onder meer verplicht de zwarte lijst van Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van Belgiƫ NBB te raadplegen.
meubelwinkels belgie
12.000 Nederlanders op zwarte lijst witwassen en terrorismefinanciering.
Thomson Reuters bestrijdt zwarte lijst. Ook Thomson Reuters zelf bestrijdt dat het een zwarte lijst is. Het is volgens hen niet zo dat iedereen op de World-Check-lijst automatisch wat illegaals heeft ondernomen maar het zou enkel als hulpmiddel dienen voor banken om risicos in te kunnen schatten.
appartement te koop spanje

Contacteer ons