Meer resultaten voor zwarte lijst bank

   
zwarte lijst bank
 
U staat op de zwarte lijst van wanbetalers, wat nu? Recht en Geld Plusmagazine.
Ik wou een lening op afbetaling sluiten, maar mijn aanvraag werd geweigerd omdat ik nu op de zwarte lijst zou staan." Jan D, Hasselt. Op welke lijst komt u terecht? U staat geregistreerd op de lijst van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België.
lening zwarte lijst
Zwarte lijst: Hypotheekvoordeel.
Lenen als je op de zwarte lijst staat? Ook in dat geval kunnen we je soms nog helpen. Bekijk de tarieven. Je staat op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België door tegenslag, ziekte of misschien door je eigen koppigheid.
geld lenen zwarte lijst
Zwarte lijst van banken rammelt aan alle kanten: Peter R. de Vries en de moeder van Mark Rutte staan er ook op.
Volgens OneWorld kwamen die namen van de website Babys van bekende Nederlanders en Vlamingen. De Berlijnse socioloog Andrej Holm begrijpt naar eigen zeggen nu pas waarom hij jaren geleden kort nadat hij een bankrekening had geopend, door die bank zonder opgaaf van redenen als klant werd geschrapt. Over de linkse wetenschapper Holm staat bij World-Check dat hij vermoedelijke banden met terrorisme heeft. Hij is tien jaar geleden wel vervolgd als links-extremist, maar dat heeft tot geen enkele veroordeling geleid. Greenpeace-betogers die in 2001 in de VS werden aangehouden wegens het onbevoegd betreden van een terrein, staan nog in de categorie misdadigers. Tot de kwetsbare partijen onder de 22, miljoen personen en instellingen wordt ook prinses Amalia gerekend, net als een baby van negen maanden die 43e is in de Britse lijst van troonopvolging. Gewoon een hulpje. Eigenaar Thomson Reuters bestrijdt dat het een zwarte lijst is.
goedkope vliegtickets enkele reis
16.000 Belgen op grootste zwarte lijst VTM NIEUWS.
16.000 Belgen op grootste zwarte lijst. 16.000 Belgen op grootste zwarte lijst. Delen op Facebook Delen op Twitter. Bijna 16.000 Belgen en inwoners van ons land staan op World-Check, de grootste zwarte lijst ter wereld. Dat schrijft De Tijd. Die lijst wordt onder andere gebruikt door banken om hun klanten te screenen.
2dehands auto
Wat als u op de grootste zwarte lijst ter wereld staat? De Tijd.
Wat zou er met u gebeuren als u op s werelds grootste zwarte lijst belandtEen lijst die alle banken en duizenden bedrijven over de hele aardbol gebruiken om klanten, sollicitanten en zakenpartners te screenen? Wat als die lijst u aanwijst als een risico of zelfs een gevaar?
linde reachtruck
Na de zwarte nu ook de witte lijst Zelfstandigen Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Na de zwarte nu ook de witte lijst. Sinds 1 juni 2003 zijn banken verplicht om de zgn. witte lijst te raadplegen als ze u een lening toestaan. Wanneer is dat nu precies het geval en op welke manier kunt u deze witte lijst in uw voordeel gebruiken?
boxspring
Zwarte lijst banken bevat duizenden Nederlanders NRC.
Zwarte lijst banken bevat duizenden Nederlanders. Grote banken gebruiken een omstreden databank om mensen door te lichten op corruptie en terrorisme. De data blijken echter vaak verouderd. 25 juni 2017. Wereldwijd gebruiken banken een controversiële lijst met namen van particulieren voor controle op corruptie, criminaliteit of terrorisme.
landelijke bijgebouwen
U staat op de zwarte lijst? Onze antwoorden op uw vragen! Elantis. logo. thumbs-down. thumbs-up. Social / facebook. Social / linkedin. Social / twitter. add@2x. Artboard. Combined Shape. Shape 2. Shap
Vele consumenten komen pas te weten dat ze op de zwarte lijst staan wanneer ze een nieuw krediet aanvragen. Iedereen kan zich richten tot de Nationale Bank van België om een overzicht van de gegevens die op zijn naam geregistreerd zijn.
Krediet met zwarte lijst? Zwarte lijst krediet bij Vlaams Krediethuis.
Waarom staat u op de zwarte lijst voor kredieten? U wenst een krediet af te sluiten, maar u staat op de zwarte lijst. Dat komt omdat u een betalingsachterstand van minstens 3 maanden hebt voor andere lopende leningen. De zwarte lijst voor kredieten in België is een lijst van wanbetalers van leningen en wordt bijgehouden door de Nationale Bank van België NBB.

Contacteer ons