Resultaten voor zwarte lijst bank

   
zwarte lijst bank
 
De zwarte lijst Krediet Krijgen.
De Nationale Bank van België houdt een lijst bij van alle kredieten en leningen die je hebt afgesloten. Hierdoor kunnen banken raadplegen hoeveel lopende leningen je reeds hebt. Wanneer je niet in staat bent om de leningen terug te betalen, dan kom je terecht op de zogenaamde zwarte lijst. Meer info
geld lenen zonder bank zwarte lijst
Autolening en zwarte lijst Autolening nodig?
Die vermelding krijgt u als kredietnemer immers alleen wanneer u in het verleden op een bepaald ogenblik over een schuld heeft beschikt die u niet tijdig of gewoon niet heeft kunnen rechtzetten. Alvorens een autolening toe te kennen zal een bank altijd nagaan of u op de zwarte lijst staat of niet.
centrale voor kredieten aan particulieren
vroegtijdige verwijdering van zwarte lijst JuridischForum.be.
Ikzelf ben al sinds februari 2010 officieel schuldenvrij maar toen ik in juli 2011 een bank-waarborg voor de huurwaarborg ging aanvragen bij de bank kreeg ik zonder pardon een njet. Blijkbaar stond ik toch nog steeds vermeld op de zwarte lijst.
mazouttank verwijderen
Hoe geraak je van de zwarte lijst van de Nationale Bank?
Verplichting van de kredietgevers. De kredietgevers zijn verplicht de vervroegde terugbetaling of de ontbinding van kredietovereenkomsten mee te delen aan de Centrale, evenals, in geval van wanbetaling, de evolutie van het debetsaldo en de eventuele regularisatie van het contract. Rechten van de persoon die geregistreerd werd op de zwarte lijst van de nationale bank.:
pizza domino menu
Hoe lang sta ik op de zwarte lijst? Hoe geraak ik eraf?
Nut van de zwarte lijst voor jou? Het doel van de zwarte lijst is tweeledig: enerzijds voorkomen dat jij je als consument nog dieper in de schulden werkt, anderzijds kredietverstrekkers transparante informatie geven over jouw financiële bekwaamheid. De Nationale Bank van België NBB verzamelt gegevens over alle consumentenkredieten en hypothecaire kredieten afgesloten door natuurlijke personen voor private doeleinden.
Beton
Britse zwarte lijst irriteert Amerikaanse investeerders Drupal.
Doe een gift. Britse zwarte lijst irriteert Amerikaanse investeerders. 10 april 2012. Vier Britse financiele instellingen Lloyds Banking Group, Aviva, Co-op en Royal Bank of Scotland hebben recent stappen ondernomen om te desinvesteren uit clustermunitie. Ze deden dit na kritiek van verschillende NGO's' waaronder FairFin.
Zwarte lijst openen bankrekening.
0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Zwarte lijst openen bankrekening. Gepost op: 27 april 2010, 015435.: Ik heb een brief ontvangen dat ik op de zwarte lijst van de Nationale Bank geregistreerd sta voor een schuld bij een bank negatief saldo, redelijk groot bedrag.
Staan we op zwarte lijst of niet Spaargids.be forum.
Re: Staan we op zwarte lijst of niet. Bericht door Spruitekop 9 November 2012, 1952.: Rekening aanzuiveren en de betrokken bank een verzoek laten doen om je te schrappen op de lijst. Normaal gezien kan dit op een dikke week in orde zijn.
Zwarte lijst van wanbetalers Vlaanderen.be.
Als u een krediet hebt afgesloten en u betaalt uw schuld te laat of helemaal niet terug, dan moet de kredietverlener de bank, de verzekeringsonderneming, de financieringsmaatschappij dat melden aan de Centrale voor Kredieten aan Particulieren van de Nationale Bank. U komt dan op de zwarte lijst van wanbetalers terecht.

Contacteer ons